PASCAL U KOLEKCIJI PREMIUM KLASE!

Pascal su jedna od najcjenjenijih univerzalnih Bebetto kolica. Roditelji cijene ovaj model zbog njegove visoke funkcionalnosti, laganog okvira i jedinstvene udobnosti za male putnike. Sada možete odabrati kolica Pascal u verziji Premium Class.

Uživajte u punoj funkcionalnosti ovog modela, obogaćenog presvlakama od eko kože, sjajnim okvirom u izvanrednim bojama, sofisticiranim stilskim detaljima i dodatnim dodacima. Predstavljamo vam… Pascal Premium Class!

LAGANA KOŠARA

Pascal Premium Class su 2-u-1 kolica. Zasigurno ćete cijeniti njegovu malu težinu – u verziji s košarom iznosi samo 12,5 kg. Kolica je u potpunosti presvučena eko kožom, što osigurava njen jedinstveni dizajn. Termalno dno izrađeno od EPP-a je vodootporno i pruža izvrsnu izolaciju od hladnog zraka.

Krović košare – s pokrivenom ventilacijskom mrežicom – može se podesiti ovisno o vremenskim uvjetima. Praktičan sustav podešavanja omogućuje vam rasklapanje i preklapanje kapuljače na dva načina – pritiskom na ručku za nošenje ili korištenjem dva gumba na bazi.

Košaru možete montirati na dvije razine (zahvaljujući dodatnim adapterima), što omogućuje još bolju prilagodbu vašoj visini. Torba u boji dječjih kolica ne samo da izgleda sjajno, već vam također omogućuje da sve potrebne dodatke imate na dohvat ruke.

DODATNA OPREMA PREMIUM KLASE
Prilikom odabira Pascal Premium Class, možete računati na široku paletu dodatne opreme. Osim već spomenute torbe za presvlačenje i osnovnih dodataka poput držača za čaše, kišne navlake ili mreže za komarce, možete očekivati ​​nešto više.

Materijalne navlake za okvir i presvlake štite od ogrebotina prilikom transporta kolica i znatno olakšavaju njihovo skladištenje. Stalak za nošenje olakšava postavljanje nosiljke više. Ovaj element je savršen na putovanju – zanimljiva je alternativa putnom krevetiću, ali ćete ga cijeniti i kod kuće – kada stavite dijete u nosiljku nakon povratka iz šetnje.

Očekujete li kvalitetu i udobnost već od prvih dana djetetova života? Odaberite Pascal Premium Class!

NAJVEĆA UDOBNOST SJEDALA

Pascal Premium Class kolica, zahvaljujući dodatnom madracu, omogućuju djetetu putovanje u udobnim uvjetima. Podesivi naslon i oslonac za noge omogućuju vam da dijete smjestite u ležećem ili sjedećem položaju. Sjedalo je dizajnirano na način da olakša udobne šetnje – od prvih dana djetetovog života – do oko 3 godine starosti. Podesivi sigurnosni pojasevi – koji se lako mogu prilagoditi visini mladog putnika – odgovorni su za sigurnost djeteta.

Sjedalo možete okrenuta prema vama ili suprotno od vas. Praktična montaža znači da to možete učiniti u trenutku (samo pritisnite tipke s obje strane sjedala, podignite i ugradite jedinicu sjedala). Kapuljača ima širok raspon podešavanja, što omogućuje udobno putovanje u gotovo svim vremenskim uvjetima. Otkrivena ventilacijska mreža savršena je za tople dane. Također je koristan prozor, zahvaljujući kojem možete gledati dijete u kolicima.

Kolica Premium Class Pascal baziraju se na STELLA okviru (s bijelim ili crnim presvlakama) i DARK okviru (sa svjetlosivim ili grafitnim presvlakama). Odaberite koja vam se nijansa najviše sviđa! Elegantno integrirani elementi od materijala koji oponaša ugljik čine kolica jedinstvenim. Šav na ručki u boji dodataka dodaje šarm njegovom dizajnu.

Okvir ima savršenu apsorpciju udaraca zahvaljujući SAS sustavu i bočnim dvostupanjskim Soft/Hard amortizerima. DMS sprječava blokiranje kotača prilikom vožnje po neravnim površinama. Nedostatak stražnje grede na okviru kolica Pascal Premium Class čini korištenje kolica iznimno udobnom – posebno će ga cijeniti visoki korisnici. Flexy Wheels ne zahtijevaju pumpanje, a istovremeno su vrlo elastični. Okvir možete sklopiti na kompaktnu veličinu tako da možete lako nositi kolica čak i u malom prtljažniku automobila.

PREMIUM Stella

Zbirka Tito Premium STELLA se ističe okvirom i detaljima u bakarnoj boji.

Postavljanje autosjedalice

Dječja kolica Bebetto kompatibilna su s adapterima Bobostello. Sustav koji se koristi za prilagodbu kuta nagiba potpuno je inovativno rješenje koje vam omogućuje da prevozite svoje dijete na u pravom položaju (ležanje za dijete do šest mjeseci i sjedenje za djecu koja se mogu samostalno sjesti). To omogućava pričvršćivanje preko 20 tipova najpopularnijih auto sjedalica na Bebetto kolica.

Boje

Teacup
Pascal Premium Class STELLA

  • 01

  • 02
Pascal Premium Class DARK

  • 01

  • 02

Što je uključeno u setu?

uchwyt-1
Držač za flašicu/šalicu
Držač za flašicu/šalicu može se jednostavno postaviti na okvir kolica.
pokrowiec_przeciwdeszczowy
Zaštita od kiše
Pokrov/foliju možete staviti na košaru ili sportsko sjedalo i tako zaštititi dijete od kiše.
moskitiera
Zaštita protiv insekata
Zaštita od insekata omogućuje vam bezbrižno uživanje u šetnji prirodom.
torba
Torba za mamu
Torba za mamu pričvršćuje se na kolica i omogućava spremanje neophodnih stvari za šetnju.

Tehnički podaci

Tehnički podaci

Saznajte više o inovacijama koje se koriste u ovim kolicima!

Sistem jednostavnog sklapanja
Sistem jednostavnog sklapanja
Skrivene osovine – Hidden Axle
Skrivene osovine – Hidden Axle
Gume na pumpanje
Gume na pumpanje
Dodatna torba u shopping košarici
Dodatna torba u shopping košarici
Tkanine sa zaštitom UV50+
Tkanine sa zaštitom UV50+
Kočnica Stop&Go
Kočnica Stop&Go
Dodatni panel na pokrovu košare
Dodatni panel na pokrovu košare
Amortizacija mekano/tvrdo
Amortizacija mekano/tvrdo
Sistem DMS
Sistem DMS
Sistem SAS
Sistem SAS
Ventilirana košara
Ventilirana košara
3u1
3u1