Bresso – pogled u budućnost

Bresso kolica kombiniraju eleganciju s modernim dizajnom. Zanimljive kombinacije tkanina, eko koža, jedinstveni oblik i košara s aluminijskim profilom – sve to čini ovaj model da privlači pozornost. Opsežna funkcionalnost ovih kolica čini ih idealnim za sve one koji ne žele kompromis.

Prostrana košara

Bresso košara će pružiti vašem djetetu udobnost i sigurnost. Madrac s kokosovom jezgrom je otporan na vlagu i stoga ostaje u savršenom stanju dugo vremena. Košara ima gumb za uvlačenje koji vam omogućuje podešavanje položaja naslona za leđa. Sjenilo košare ima ušivenu ventilacijsku mrežu, idealnu za šetnju u toplim danima. Osim toga, na donjoj strani košare postavljena je uvlačiva rešetka, koja omogućuje prilagodbu protoka zraka u kolicima. Vrijedno je napomenuti da je u Bresso košari moguće potpuno zakloniti bebu pomoću sjenila – ovo rješenje će raditi za vrijeme šetnje za hladnih i vjetrovitih dana. Pokrov sa zatvaračem je praktičan i dodatno štiti bebu. Mogućnost sklapanja košare definitivno olakšava njezino skladištenje.

Podesivo sportsko sjedalo

Kolica Bresso pružaju udobnost i sigurnost. 5-točkovni pojasevi pružaju stabilnu poziciju za vaše dijete. Odvojiva prečka pruža dodatnu zaštitu i udobnu podršku. Ventilacijska mrežica koja se može otkriti osigurat će svježi zrak i istodobno biti u funkciji prozora koji olakšava kontakt s djetetom. Eko-kožni oslonac za noge izgleda sjajno i lako je čistiti.

Inovativnost i funkcionalnost

Kotači na pumpanje, SAS (apsorpcija udarca) i DMS (memorija položaja kotača) pružaju iznimno dobre vozne karakteristike. Bez obzira na to vozite li kolica na savršeno ravnoj površini ili na primjer neravnom terenu – možete računati na potpunu apsorpciju udarca. Stop & Go kočnica je vrlo jednostavna za uporabu – profilirani oblik omogućuje praktičan rad bez ikakvog straha da ćete ogrebati cipele. Prikladan gumb omogućava brzo sklapanje kolica bez korištenja sile. Osim toga – uklonjiva torba u košarici na dnu kolica definitivno će olakšati prijenos stvari.

Mame odabrale

Dječja kolica Bresso osvojila su nagradu u kategoriji dizajna. Visoko ocijenjena među ostalim za privlačan oblik, visoku udobnost i sigurnost korištenja. To samo potvrđuje da je Bresso jedan od omiljenih modela dječjih kolica.

Postavljanje autosjedalice

Dječja kolica Bebetto kompatibilna su s adapterima Bobostello. Sustav koji se koristi za prilagodbu kuta nagiba potpuno je inovativno rješenje koje vam omogućuje da prevozite svoje dijete na u pravom položaju (ležanje za dijete do šest mjeseci i sjedenje za djecu koja se mogu samostalno sjesti). To omogućava pričvršćivanje preko 20 tipova najpopularnijih auto sjedalica na Bebetto kolica.

Boje

Bresso GREY

  • 22

  • 24

  • 25

  • 26
Bresso Flowerss

  • 20

Što je uključeno u setu?

uchwyt-1
Držač za flašicu/šalicu
Držač za flašicu/šalicu može se jednostavno postaviti na okvir kolica.
pokrowiec_przeciwdeszczowy
Zaštita od kiše
Pokrov/foliju možete staviti na košaru ili sportsko sjedalo i tako zaštititi dijete od kiše.
moskitiera
Zaštita protiv insekata
Zaštita od insekata omogućuje vam bezbrižno uživanje u šetnji prirodom.
torba
Torba za mamu
Torba za mamu pričvršćuje se na kolica i omogućava spremanje neophodnih stvari za šetnju.

Tehnički podaci

Tehnički podaci

Saznajte više o inovacijama koje se koriste u ovim kolicima!

Sistem jednostavnog sklapanja
Sistem jednostavnog sklapanja
Skrivene osovine – Hidden Axle
Skrivene osovine – Hidden Axle
Gume na pumpanje
Gume na pumpanje
Dodatna torba u shopping košarici
Dodatna torba u shopping košarici
Tkanine sa zaštitom UV50+
Tkanine sa zaštitom UV50+
Kočnica Stop&Go
Kočnica Stop&Go
Amortizacija mekano/tvrdo
Amortizacija mekano/tvrdo
Sistem DMS
Sistem DMS
Sistem SAS
Sistem SAS
Ventilirana košara
Ventilirana košara
3u1
3u1