BEBETTO KITE+ autosjedalica za bebe od rođenja!

Autosjedalica Kite + dizajnirana je imajući na umu sigurnost vašeg djeteta. Možec se montirati pomoću ISOFIX baze ili na pojaseve. Cijenit ćete malu težinu sjedalice – samo 3,15 kg – dok je nosite. Zahvaljujući mogućnosti pričvršćivanja na Bebetto konstrukciju autosjedalicu možete koristiti i tijekom šetnje.

Udobna sjedalica Kite + može se montirati i na konstrukciju Bebetto kolica. Zahvaljujući adapterima tipa Comfort, možete podesiti kut sjedala – za udobnost i sigurnost tijekom hodanja. Kada pričvrstite sjedalicu na kolica – nema zračnosti i vibracija. Zasigurno ćete cijeniti ovu kombinaciju kada poželite u šetnju bez košare.

KITE + AUTOSJEDALICA od 0 do 13 kg

Autosjedalica je dizajnirana za dijete od rođenja. Umetak za novorođenče pruža udoban, stabilan i siguran položaj tijekom putovanja. Konstrukcija Kite + je rađena tako da zaštiti dijete tijekom vožnje, a sustav bočne zaštite štiti glavu djeteta tijekom iznenadnih događaja na cesti.
Materijali su mekani i ugodni na dodir, a zahvaljujući upotrebi memorijske pjene djetetu je udobno. Presvlake sjedala se mogu skinuti, što olakšava održavanje. Autosjedalica je opremljeno podesivim krovićem koji štiti od sunca i vjetra.

SA ILI BEZ ISOFIX BAZE

Kite + se fokusira na funkcionalna rješenja. Dostupan je s ISOFIX bazom koja jamči ispravnu ugradnju nosača u automobil – što ima veliki utjecaj na sigurnost tijekom putovanja.

Korištenje baze čini umetanje sjedalice u automobil jednostavnim i intuitivnim. Štoviše – ako vaš automobil nije opremljen ISOFIX nosačima – bazu možete montirati pomoću sigurnosnih pojaseva.

PREMIUM Stella

Zbirka Tito Premium STELLA se ističe okvirom i detaljima u bakarnoj boji.

Postavljanje autosjedalice

Dječja kolica Bebetto kompatibilna su s adapterima Bobostello. Sustav koji se koristi za prilagodbu kuta nagiba potpuno je inovativno rješenje koje vam omogućuje da prevozite svoje dijete na u pravom položaju (ležanje za dijete do šest mjeseci i sjedenje za djecu koja se mogu samostalno sjesti). To omogućava pričvršćivanje preko 20 tipova najpopularnijih auto sjedalica na Bebetto kolica.

Autosjedalica i ISOFX baza

KITE+ autosjedalica 0- 13 kg

  • L202Tehnički podaci

Tehnički podaci

Sistem jednostavnog sklapanja
Sistem jednostavnog sklapanja
Skrivene osovine – Hidden Axle
Skrivene osovine – Hidden Axle
Gume na pumpanje
Gume na pumpanje
Dodatna torba u shopping košarici
Dodatna torba u shopping košarici
Tkanine sa zaštitom UV50+
Tkanine sa zaštitom UV50+
Kočnica Stop&Go
Kočnica Stop&Go
Dodatni panel na pokrovu košare
Dodatni panel na pokrovu košare
Amortizacija mekano/tvrdo
Amortizacija mekano/tvrdo
Sistem DMS
Sistem DMS
Sistem SAS
Sistem SAS
Ventilirana košara
Ventilirana košara
3u1
3u1