LOREN PREMIUM CLASS

Loren Premium Class kolica su ikona modernog stila. Privlače pažnju svojim jedinstvenim dizajnom, pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost za vaše dijete, istovremeno pružajući najveću praktičnost roditelju – u svim uvjetima. Besprijekorna izrada i brojni ukusni završni detalji potvrđuju da je Loren Premium Class savršen izbor za vas i vaše dijete.

Svaka boja opcije Loren Premium Class je posebno dizajnirana. Različite boje presvlaka usklađuju se s tri vrste okvira: SAND, STELLA I GLOSY

Okvir košare savršeno se usklađuje sa konstrukcijom, čineći dizajn kolica zaista očaravajućim. Loren Premium Class karakterizira niz elemenata, poput dodatnih šavova ili vezova, što odmah na prvi pogled jasno pokazuje da se radi o kolicima vrhunske klase.

UDOBNA KOŠARA ZA NOVOROĐENČE

Loren Premium Class košara je mjesto u kojem će se dijete osjećati sigurno i udobno. Podesivi krović s integriranim mrežastim ventilacijskim otvorima omogućuje vam pružanje najboljih uvjeta za putovanje, štiteći ga od vjetra, sunca, kiše ili sunca. Zahvaljujući odvojivom prednjem ventilacijskom panelu, možete osigurati dodatno strujanje zraka djetetu u ljetnim danima.

U Loren Premium Class košari, nošnja je izuzetno lagana, teži samo 4,1 kg! To je moguće zahvaljujući upotrebi ultra laganih EPP materijala, koji pružaju izvrsnu toplinsku izolaciju i vodonepropusnost – a pri tome su ekološki prihvatljivi (zbog potpune recikličnosti). S košarom kolica teže samo 12,4 kg, što je čini jednim od najlakših u svojoj klasi.

Podešavanje krovića je lagano – jednostavno pritisnite ručku nošnje pa je prilagodite. Dodatna zimska navlaka štiti od hladnog zraka. Navlaka ima prozor, što vam omogućuje da vidite što vaše dijete radi u kolicima.

Košara Loren može se brzo preklopiti, što olakšava prijevoz u prtljažniku automobila. Mogućnost sklapanja košare također omogućava praktično skladištenje, na primjer, kada dijete počne koristiti sportsko sjedalo.

LOREN PREMIUM

 

Loren PREMIUM

 

FUNKCIONALNOST I ELEGANCIJA

Loren Premium Class su također izvanredna sportska kolica, idealna za aktivne roditelje. Može se koristi za djecu do 22 kg (ili do 4 godine, ovisno o tome što se prvo postigne). Zahvaljujući široko podesivom naslonu, možete staviti dijete u najudobniji položaj, od ležećeg do sjedećeg položaja. Krov također ima široko podesivost, pružajući zaštitu od vjetra i sunca.

Sportsko sjedalo može se pričvrstiti da gleda naprijed ili natrag, omogućavajući najudobniju postavku za dijete. Sjedalo i umetak izrađeni su od meke i trajne pjene, osiguravajući maksimalnu udobnost za male putnike. Sigurnosna prečka služi kao zaštita i udobna potpora za djetetove ruke. Također je elegantno ukrašena privlačnom vezom.

Loren Premium Class nudi dodatnu opremu. Uz kolica dobivate dvije torbe: elegantnu torbu  i podlogu za prematanje i prostranu torbu za shopping.Osim osnovne opreme poput držača za bocu, zaštitne navlake od kiše i mreže protiv komaraca, set također uključuje funkcionalni držač za telefon koji se može objesiti na konstrukciju.

KONSTRUKCIJA KOLICA

Jedna od glavnih prednosti kolica Loren Premium Class je njegova konstrukcija. Ne samo da izgleda sjajno i dolazi u jedinstvenoj boji, već je i lagana i sklapa se u kompaktne dimenzije. Konstrukcija je visokokvalitetna zahvaljujući SAS (apsorpcija udara) i DMS (anti-blokada na neravnim površinama) sistemima, kao i Soft/Hard bočnim amortizerima koji se mogu podešavati za meku ili čvrstu podršku.

U kolica je implementiran novi sistem kotača. Prednji mali kotači pružaju okretnost, dok veliki zadnji kotači pružaju odličnu apsorpciju udara, povećavajući udobnost tijekom putovanja.

Konstrukcija je opremljen košarom za shopping s odstranjivom vrećicom koja se podudara s presvlakom kolica. Ovo je izuzetno praktično kada vam je potrebno da ponesete više osnovnih stvari sa sobom na šetnju s djetetom. Prostrana torba također može smjestiti vaše svakodnevne potrebe za kupovinom.

SKLAPANJE SPORTSKOG SJEDIŠTA SA KONSTRUKCIJOM

Loren Premium klasa je dizajnirana s najvećim udobnost i funkcionalnosti na umu. Zato možete sklopiti sportsko sjedalo u ovom modelu bez potrebe da uklonite konstukciju. Ovo rješenje nudi praktičnost i značajno uštedu vremena.
Osim toga, u Loren Premium klasi možete sklopiti dječju kolica bez obzira na to je li sjedalo okrenuto prema naprijed ili natrag.

Postavljanje autosjedalice

Dječja kolica Bebetto kompatibilna su s adapterima Bobostello. Sustav koji se koristi za prilagodbu kuta nagiba potpuno je inovativno rješenje koje vam omogućuje da prevozite svoje dijete na u pravom položaju (ležanje za dijete do šest mjeseci i sjedenje za djecu koja se mogu samostalno sjesti). To omogućava pričvršćivanje preko 20 tipova najpopularnijih auto sjedalica na Bebetto kolica.

Boje

Teacup
Loren Premium Class Sand

  • Sand 01

  • Sand 02
Loren Premium Class Stella

  • Stella 01

  • Stella 02

  • Stella 03

  • Stella 04

  • Stella 05
Loren Premium Class Glosy

  • Glosy 01

Što je uključeno u setu?

uchwyt-1
Držač za flašicu/šalicu
Držač za flašicu/šalicu može se jednostavno postaviti na okvir kolica.
pokrowiec_przeciwdeszczowy
Zaštita od kiše
Pokrov/foliju možete staviti na košaru ili sportsko sjedalo i tako zaštititi dijete od kiše.
moskitiera
Zaštita protiv insekata
Zaštita od insekata omogućuje vam bezbrižno uživanje u šetnji prirodom.
torba
Torba za mamu
Torba za mamu pričvršćuje se na kolica i omogućava spremanje neophodnih stvari za šetnju.

Tehnički podaci

Tehnički podaci

Saznajte više o inovacijama koje se koriste u ovim kolicima!

Sistem jednostavnog sklapanja
Sistem jednostavnog sklapanja
Skrivene osovine – Hidden Axle
Skrivene osovine – Hidden Axle
Gume na pumpanje
Gume na pumpanje
Dodatna torba u shopping košarici
Dodatna torba u shopping košarici
Tkanine sa zaštitom UV50+
Tkanine sa zaštitom UV50+
Kočnica Stop&Go
Kočnica Stop&Go
Dodatni panel na pokrovu košare
Dodatni panel na pokrovu košare
Amortizacija mekano/tvrdo
Amortizacija mekano/tvrdo
Sistem DMS
Sistem DMS
Sistem SAS
Sistem SAS
Ventilirana košara
Ventilirana košara
3u1
3u1