JEDINSTVENA YODDI PREMIUM KLASA

Lagan, funkcionalan i šarmantan, Yoddi je također dostupan u kolekciji Premium Class. Ovo je ponuda za ljude koji ne samo da traže najbolja rješenja na tržištu, već žele moderan dizajn. Osigurajte sebi i svom djetetu vrhunsku udobnost u šetnji i …istaknite se!

U verziji Premium Class Yoddi je dostupan u dvije verzije s presvlakama od eko kože – u bež i crnoj boji. Konstrukcija kolica ima sjajnu bakrenu boju koja savršeno pristaje uz prigušene boje presvlake. Bakreni prstenovi na ručki i ogradi daju kolicima izvanredan stil.

 

DODATNA OPREMA
Premium klasa nisu samo promjene u izgledu određenog modela. Prilikom odabira kolica Yoddi Premium Class u kompletu ćete dobiti praktične navlake za konstrukciju kolica. Ovo su vrlo korisni dodaci koji će vam omogućiti zaštitu kolica, npr. tijekom transporta ili skladištenja. To će ih održati u savršenom stanju što je duže moguće.

ELEGANTAN, LAGAN I FUNKCIONALAN

Jedna od karakteristika Yoddi kolica je lakoća. Ovo je iznimno važna značajka koju ćete cijeniti kad god budete trebali pomaknuti kolica – bilo da se spuštate niz stepenice ili spremate u prtljažnik automobila. Sama gondola teži samo 3,75 kg, što je moguće zahvaljujući laganoj EPP plastici koja savršeno toplinski izolira. Gondola je opremljena udobnim madracem za dijete – koji je prošiven, baš kao i unutrašnjost gondole.

Košara u kolicima opremljena je aktivnom trakom za glavu, zahvaljujući kojoj možete vrlo udobno i brzo prilagoditi kapuljaču. Da biste to učinili, samo pritisnite ručku za nošenje gondole i postavite kabinu u željeni položaj. Izložena prednja ventilacijska ploča pruža dodatni protok zraka, što može biti velika pogodnost za toplih dana. Presvlake od eko kože imaju UV50.

Kolica za najzahtjevnije

Yoddi Premium Class su također kolica, koja su dizajnirana tako da prate dijete što je duže moguće. Zahvaljujući mogućnosti širokog rasklapanja naslona (do ležećeg položaja), može ga koristiti i beba. S druge strane, nosivost do 22 kg znači da Yoddi mogu koristiti i starija djeca (do 4-5 godina). Sigurnosni pojasevi sa širokim rasponom podešavanja mogu se udobno prilagoditi visini djeteta.

Krović se lako prilagođava položaju naslona. U isto vrijeme – zahvaljujući širokoj prilagodbi – svom djetetu možete pružiti ugodan hlad ili zaštitu od vjetra. Imajte na umu da u Yoddi Premium Class navlaka za kolica također funkcionira kao udobna navlaka za noge, koja će biti savršena za šetnje u hladnijim danima.

UDOBNOST

Konstrukcija kolica Yoddi Premium Class kombinacija je nevjerojatnog dizajna s izvrsnom amortizacijom i najvišom kvalitetom. Bakreni, svjetlucavi okvir izgleda sjajno, ali je također lagan i izdržljiv.

SAS sustav pruža izvrsnu apsorpciju udarca pri vožnji po neravnim površinama. DMS sprječava blokiranje kotača tijekom vožnje prilikom svladavanja prepreka. Konstrukcija kolica je dizajniran na takav način da se mogu brzo sklopiti do kompaktne veličine. Štoviše – to možete učiniti i bez potrebe za skidanjem sportskog sjedala.

Na kolica je pričvršćena prostrana torba za njegu, zahvaljujući kojoj vam je pri ruci sav potreban pribor tijekom šetnje.

PREMIUM CLASS

YODDI Premium se ističe okvirom i detaljima u bakarnoj boji.

Postavljanje autosjedalice

Dječja kolica Bebetto kompatibilna su s adapterima Bobostello. Sustav koji se koristi za prilagodbu kuta nagiba potpuno je inovativno rješenje koje vam omogućuje da prevozite svoje dijete na u pravom položaju (ležanje za dijete do šest mjeseci i sjedenje za djecu koja se mogu samostalno sjesti). To omogućava pričvršćivanje preko 20 tipova najpopularnijih auto sjedalica na Bebetto kolica.

Boje

Teacup
YODDI Premium Class

  • YODDI 01

  • YODDI 02

Što je uključeno u setu?

uchwyt-1
Držač za flašicu/šalicu
Držač za flašicu/šalicu može se jednostavno postaviti na okvir kolica.
pokrowiec_przeciwdeszczowy
Zaštita od kiše
Pokrov/foliju možete staviti na košaru ili sportsko sjedalo i tako zaštititi dijete od kiše.
moskitiera
Zaštita protiv insekata
Zaštita od insekata omogućuje vam bezbrižno uživanje u šetnji prirodom.
torba
Torba za mamu
Torba za mamu pričvršćuje se na kolica i omogućava spremanje neophodnih stvari za šetnju.

Tehnički podaci

Tehnički podaci

Saznajte više o inovacijama koje se koriste u ovim kolicima!

Sistem jednostavnog sklapanja
Sistem jednostavnog sklapanja
Skrivene osovine – Hidden Axle
Skrivene osovine – Hidden Axle
Gume na pumpanje
Gume na pumpanje
Dodatna torba u shopping košarici
Dodatna torba u shopping košarici
Tkanine sa zaštitom UV50+
Tkanine sa zaštitom UV50+
Kočnica Stop&Go
Kočnica Stop&Go
Dodatni panel na pokrovu košare
Dodatni panel na pokrovu košare
Amortizacija mekano/tvrdo
Amortizacija mekano/tvrdo
Sistem DMS
Sistem DMS
Sistem SAS
Sistem SAS
Ventilirana košara
Ventilirana košara
3u1
3u1