Tito – za sve uvjete

Kolica Tito odlikuje se jedinstvenim dizajnom i laganom konstrukcijom. Crni okvir u kombinaciji s presvlakom suptilnih boja, te atraktivnim oblikom čini proizvod vrlo privlačnim.

Prostrana košara

S kolicima dolazi prostrana gondola, u kojoj dijete – čak i u debeloj vreći za spavanje ili odjeći – ima veliki slobodni prostor. Odvojivi mekani madrac je vrlo udoban, a zahvaljujući upotrebi kokosovog vlakna kao jezgre madraca, pruža trajnost i otpornost na vlagu. Sjenilo ima mogućnost potpunog zaklanjanja (bez potrebe za otvaranjem ventilacijske rešetke), a prednji dodatni panel omogućuje dodatnu zaštitu djeteta od elemenata. Nakon skidanja košare s konstrukcije, košara se može koristiti kao putni krevetić, a zbog profiliranog dna također funkcionira kao njihaljka/rocker. Ventilacijska mrežica ispod zip zatvarača ne samo da će dopustiti protok zraka već i prozor koji vam omogućuje kontrolu i kontakt s djetetom u košari. Mogućnost sklapanja košare omogućuje smanjenje njegove veličine i lakše spremanje.

Podesivo sportsko sjedalo

Kolica Tito imaju stabilno sjedalo sa sigurnosnim pojasevima od pet točaka i središnjim među nožnim pojasom koji se kopča na zaštitnu prečku. Remeni se mogu prilagoditi kako za 6-mjesečno tako i za trogodišnje dijete. Naslon za noge prekriven je eko-kožom, što ga čini jednostavnim za čišćenje. Sportski sjedalo vam omogućuje prijevoz djeteta okrenutog u smjeru vožnje i obrnuto – a promjena se izvrši samo za nekoliko sekundi.

Inovativnost i funkcionalnost

Sustav amortizacije kolica Tito zaslužuje posebnu pažnju. Veliki kotači na pumpanje i ovjes sa 6 amortizera pruža vrlo dobru apsorpciju vibracija, što je osobito važno pri vožnji na neravnom terenu. Osim toga, zahvaljujući jedinstvenom sustavu podešavanju amortizera, moguće je prilagoditi kolica vožnji na ravnom tlu (tvrdo) ili neravninama (meko). Značajan je i SAS sustav (sustav apsorpcija udaraca) i DMS (zaštita od automatske rotacije kotača nakon odvajanja od tla).

Osim toga, kolica imaju prostranu torbu za mamu (na okviru kolica) i dodatnu odvojivu torbu koja se nalazi u košarici za kupnju na dnu konstrukcije.

Kolica s nagradom

Kolica Tito osvojila su Grand Prix nagradu na sajmu For Kids u Pragu. Bio je cijenjen imeđu ostalog zbog funkcionalnih rješenja i atraktivnog dizajna. Nagrada potvrđuje da je Tito jedan od najzanimljivijih modela na tržištu.

Postavljanje autosjedalice

Dječja kolica Bebetto kompatibilna su s adapterima Bobostello. Sustav koji se koristi za prilagodbu kuta nagiba potpuno je inovativno rješenje koje vam omogućuje da prevozite svoje dijete na u pravom položaju (ležanje za dijete do šest mjeseci i sjedenje za djecu koja se mogu samostalno sjesti). To omogućava pričvršćivanje preko 20 tipova najpopularnijih auto sjedalica na Bebetto kolica.

Boje

Tito

  • 20

  • 21

  • 22

  • 23

  • 24

  • 24

  • 24

Što je uključeno u setu?

uchwyt-1
Držač za flašicu/šalicu
Držač za flašicu/šalicu može se jednostavno postaviti na okvir kolica.
pokrowiec_przeciwdeszczowy
Zaštita od kiše
Pokrov/foliju možete staviti na košaru ili sportsko sjedalo i tako zaštititi dijete od kiše.
moskitiera
Zaštita protiv insekata
Zaštita od insekata omogućuje vam bezbrižno uživanje u šetnji prirodom.
torba
Torba za mamu
Torba za mamu pričvršćuje se na kolica i omogućava spremanje neophodnih stvari za šetnju.

Tehnički podaci

Tehnički podaci

Galerija

Saznajte više o inovacijama koje se koriste u ovim kolicima!

Sistem jednostavnog sklapanja
Sistem jednostavnog sklapanja
Skrivene osovine – Hidden Axle
Skrivene osovine – Hidden Axle
Gume na pumpanje
Gume na pumpanje
Dodatna torba u shopping košarici
Dodatna torba u shopping košarici
Tkanine sa zaštitom UV50+
Tkanine sa zaštitom UV50+
Kočnica Stop&Go
Kočnica Stop&Go
Dodatni panel na pokrovu košare
Dodatni panel na pokrovu košare
Amortizacija mekano/tvrdo
Amortizacija mekano/tvrdo
Sistem DMS
Sistem DMS
Sistem SAS
Sistem SAS
Ventilirana košara
Ventilirana košara
3u1
3u1